Om os

Equinito er stiftet af Lennart Lindberg og Cecilie Ventzel Jensen i 2024.
Hos Equinito er fokus hestens begyndelse. Lige fra inseminering, til livet som føl og plag og slutteligt begyndelsen som ridehest.

insemineringsstationen hjælper vi avleren med den praktiske udfordring omkring ifoling af hoppen ved at tilbyde opstaldning. Derudover ønsker vi at være en sparringspartner og faglig rådgiver i processen.

Når føllet når til fravænning, føler vi det naturligt at vi også her kan være en samarbejdspartner og tilbyde følbørnehave. Føl og plage vil vokse op i mindre flokke i løsdriften samt på græsmarkerne omkring Vejle Ådal.

Det sidste led i opvæksten er den første træning og tilridning. Dette kan foregå i et trygt og tålmodigt miljø hos Equinito, og hos os har du som hesteejer mulighed for at følge hestens opvækst og udvikling igennem hele processen.

Equinito tilbyder almene dyrlægebehandlinger f.eks. vaccination, tandrasp, akutbehandlinger, kastration mm. og kan både udføre dem hjemme i stalden, samt hos Equinito.

Med vores virksomhed ønsker vi at bidrage til et fællesskab for hesteentusiaster. Vi vil gerne skabe et rum, hvor vi kan mødes og udveksle oplevelser og ideer.